16-11-2018

Weekschotels
Auberginelasagne (v)

Spruitjesstamp met spekjes

Specials

Frittata met gehakt en geroosterde groenten

Indiase groentencurry (v)


Maaltijdsalade

Quinoasalade met linzen en geroosterde groenten (v)

Soep

Milde Indiase currysoep


Toet
Hangop met appel

Taart

NY cheesecake

12-11-2018
Vraag naar de mogelijkheden voor Kerstdiner, Kersthapjes, Kerstlunches....

Leveringsvoorwaarden

Prijsopgave

Alle prijsopgaven die door Maria’s Catering worden gedaan (bijvoorbeeld in offertes) zijn zonder inbegrip van BTW. Voor eten & (no- alcoholisch) drinken geldt het BTW-tarief van 6%, voor inzet van personeel, alcohol, huur van goederen en bezorgkosten geldt het 21%-tarief.

Huur van hardware

Wanneer een opdracht tevens het huren van serviesgoed, glaswerk en bestek bij derden omvat, zal door Maria’s Catering aan de klant van de betreffende opdracht 20 % organisatiekosten worden berekend.

Bezorgkosten

Wij bezorgen gratis binnen Utrecht vanaf een factuurbedrag van 300,--. Kleinere bestellingen binnen de stad kunnen we soms bezorgen als daarvoor ruimte is in onze planning. Hiervoor rekenen we dan 15,- binnen Utrecht. Buiten Utrecht bezorgtarieven op aanvraag.

Aanbetaling

Voor opdrachten waarvan het uiteindelijke factuurbedrag meer dan 1000 euro zal bedragen, vraagt Maria’s Catering een aanbetaling van 50%, te voldoen op het moment dat de klant zijn opdracht aan Maria’s Catering bevestigt.

Annuleringsvoorwaarden

Annulering van geplaatste en door Maria’s Catering bevestigde opdrachten is mogelijk zolang de betreffende opdracht nog niet in productie is genomen en onder de hierna te noemen voorwaarden:


annulering door de klant geschiedt schriftelijk per brief, fax of e-mail, graag met opgaaf van redenen;

bij annulering tot vijf werkdagen vóór het overeengekomen tijdstip van levering van de bestelde producten worden er aan de klant geen kosten in rekening gebracht;

bij annulering tot 24 uur vóór het overeengekomen tijdstip van levering zullen de door Maria’s Catering gemaakte kosten voor het uitvoeren van de betreffende opdracht bij de klant in rekening worden gebracht;

bij annulering binnen 24 uur vóór het overeengekomen tijdstip van levering zal Maria’s Catering factureren alsof de opdracht is uitgevoerd.