07-11-2017
Thaise Kipcurry, Gehaktballetjes, Hangop met sinaasappel en speculaascrunch
kijk voor nog meer lekkers onder 'winkelmenu'
07-11-2017
Weekschotels:
Pilav met geroosterde groenten, noten en zuidvruchten(v)
Lasagne Bolognese met rundvlees, kaas en mascarpone

Salade van de week:
Gemengde rauwkostsalade

Soep van de week:
Currysoep (v)

Taart van de week:
Carrotcake

Toetje van de week:
Hangop
15-06-2016
Wilt u ons heerlijke eten thuisbezorgd?
Dat kan nu via Deliveroo of Foodora.
Zie de links op onze homepage.
19-10-2015
Kijk voor onze cateringlunchkaart onder het kopje 'Catering'
15-10-2015
Onder 'Eetwinkel' staat nu het kopje 'Broodjes'. Hier vindt u de broodjes die wij in onze keuken vers voor u beleggen. Geen zin om te wachten? Bel & bestel!

Leveringsvoorwaarden

Prijsopgave

Alle prijsopgaven die door Maria’s Catering worden gedaan (bijvoorbeeld in offertes) zijn zonder inbegrip van BTW. Voor eten & (no- alcoholisch) drinken geldt het BTW-tarief van 6%, voor inzet van personeel, alcohol, huur van goederen en bezorgkosten geldt het 21%-tarief.

Huur van hardware

Wanneer een opdracht tevens het huren van serviesgoed, glaswerk en bestek bij derden omvat, zal door Maria’s Catering aan de klant van de betreffende opdracht 20 % organisatiekosten worden berekend.

Bezorgkosten

Wij bezorgen gratis binnen Utrecht vanaf een factuurbedrag van 300,--. Kleinere bestellingen binnen de stad kunnen we soms bezorgen als daarvoor ruimte is in onze planning. Hiervoor rekenen we dan 15,- binnen Utrecht. Buiten Utrecht bezorgtarieven op aanvraag.

Aanbetaling

Voor opdrachten waarvan het uiteindelijke factuurbedrag meer dan 1000 euro zal bedragen, vraagt Maria’s Catering een aanbetaling van 50%, te voldoen op het moment dat de klant zijn opdracht aan Maria’s Catering bevestigt.

Annuleringsvoorwaarden

Annulering van geplaatste en door Maria’s Catering bevestigde opdrachten is mogelijk zolang de betreffende opdracht nog niet in productie is genomen en onder de hierna te noemen voorwaarden:


annulering door de klant geschiedt schriftelijk per brief, fax of e-mail, graag met opgaaf van redenen;

bij annulering tot vijf werkdagen vóór het overeengekomen tijdstip van levering van de bestelde producten worden er aan de klant geen kosten in rekening gebracht;

bij annulering tot 24 uur vóór het overeengekomen tijdstip van levering zullen de door Maria’s Catering gemaakte kosten voor het uitvoeren van de betreffende opdracht bij de klant in rekening worden gebracht;

bij annulering binnen 24 uur vóór het overeengekomen tijdstip van levering zal Maria’s Catering factureren alsof de opdracht is uitgevoerd.